Türkiye televizyonlarının sevilen dizilerinden biri olan "Dilek Taşı," izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken Hazal Subaşı, Figen karakteriyle ekrana renk katıyor.

1995 yılında İzmir'de dünyaya gelen Hazal Subaşı, 28 yaşındadır. Oyunculuk kariyerine genç yaşta başlamış ve birçok projede yer almıştır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitimini gören güzel oyuncu Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyunculuğa adım atmaya karar vermiştir.

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Güzelliğinin yanı sıra başarılarından da adından sıkça söz ettiren Subaşı; "Adını Sen Koy, Çukur, Kasaba Doktoru" gibi dizlerde yer aldı.

Hazal Subaşı'nın, "Dilek Taşı" dizisindeki Figen karakteriyle ekranlarda başarılı bir performans sergilemesi, genç oyuncunun kariyerine katkı sağlamış ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Subaşı'nın gelecekteki projeleri merakla beklenirken, "Dilek Taşı" dizisi izleyicileriyle duygu dolu anları paylaşmaya devam ediyor.