DSİ (Devlet Su İşleri)'nin yaptığı açıklamaya göre, İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru, DSİ 20. Bölge Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş ili için gerçekleştirilecek.

Rekabet Kurumu, 25 uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman? Rekabet Kurumu, 25 uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman?

İş ilanında, Sıhhi Tesisatçı mesleği için personel arandığı belirtildi. Başvurular, 24 Kasım tarihine kadar yapılabilecek olup, başvuru süreci saat 23.59'da sona erecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  1. En az ilkokul en fazla lise ve dengi öğretim mezunu olmak,
  2. Eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bentlerinde yer aldığı şekilde durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.
  3. Kuruma ataması yapılan personel 3 yıl süreyle nakil talebinde bulunmayacaktır.
  4. Mesleki ve Teknik Eğitim Liselerinin; Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanının Isıtma ve Sıhhi Tesisat Sistemleri, Güneş Enerjisi ve Tesisat Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri, Soğutma Sistemleri dallarının birinden mezun olmak veya son başvuru tarihinden önce alınmış bu dallara ait MEB onaylı Ustalık belgelerinden birine sahip olmak.
  5. İlan tarihi olan 20.11.2023 tarihi itibariyle en fazla 35 yaşında olmak. (20/11/1988 tarihinden sonra doğmuş olmak)
  6. Çalışma yeri, hizmet gerekleri doğrultusunda ilgili Bölge Müdürlüğünün Kahramanmaraş İlinde sorumluluk sahasında bulunan Şube Müdürlüğü, Başmühendislik veya Şeflik olacaktır.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapabilir. Diğer yandan İŞKUR kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra, detaylı bir sorgulama için; aranılan pozisyon, meslek, nitelik, beceri, firma adı, öğrenim durumu, iş yeri ünvanı, çalışma yeri gibi bilgiler seçilmelidir. Bu aşamalardan sonra İŞKUR ilanları sayfası görüntülenebilecektir..

.