DSİ duyurdu. İŞKUR ile yayımlanmış olan Kamu İşçi alımı ilanına göre DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 9. Bölge Müdürlüğü Elazığ birimine TMY kapsamında işçi alımı gerçekleştirecek. 

DSİ İşçi Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: DSİ 9. Bölge Müdürlüğü

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

Kontenjan: 1 Kişi Sıhhi Tesisatçı

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

DSİ İşçi alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

Duyuru Resmi Gazete'de yer aldı: 62 Akademisyen alınacak Duyuru Resmi Gazete'de yer aldı: 62 Akademisyen alınacak

Eğitim Şartı:

En az ilköğretim, en fazla Ortaöğretim(Lise ve dengi okul) mezunu olmak şartı aranacak.

İkametgah Şartı:

Bu iş ilanının yayınlandığı tarih  itibariyle Elazığ İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak.

Sadece Erkek Adaylar Başvuru Yapacak!

Söz konusu ilan için sadece Erkek adaylar başvuru yapacak. 

Yaş Şartı Var!

Başvuru yapmak isteyen adaylardan yaş şartı talep edilecektir. Bu kapsamda adayların 18 yaşını tamamlamış olmak ve 45 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Mesleki Şart Nedir?

Sıhhi Tesisatçı meslek kodunda çalıştığını gösterir SGK hizmet dökümü veya Sıhhi Tesisat alanında kurs gördüğüne dair MEB Onaylı Sertifika veya Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Tesisat Teknolojisi Alanı mezunu olduğunu gösterir belgeye sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

DSİ Kamu İşçi alımında adayların başvurularına ilanı. yayım tarihi ile başladı ve en geç 4 gün içerisinde başvurularını tamamlamış olmaları gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak.