'O Ses Türkiye' yarışmasının yılbaşı akşamı yayınlanan bölümünde, eski sevgililer Ebru Gündeş ile Kerem Alışık gündem oldu. Jüri koltuğunda oturan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Kerem Alışık'ın söylediği 'Gitme Aklım Sende Kalır" şarkısına döndü. Ünlü oyuncu da eski aşkını seçti.

Engin Polat'ın hesabından aylar sonra gizemli paylaşım: Ne demek istedi? Engin Polat'ın hesabından aylar sonra gizemli paylaşım: Ne demek istedi?

O SES TÜRKİYE'DE KİM BİRİNCİ OLDU? Yılbaşı 2024 özel programında büyük  sürpriz

Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm, bu sene de çok renkli görüntülere sahne oldu. Jüri üyeliklerini Meryem Uzerli, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Acun Ilıcalı'nın yaptığı, sunuculuk koltuğunda ise Beyazıt Öztürk'ün oturduğu yarışma sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra bir arada! Eski aşıklardan 'O Ses  Türkiye'ye damga vuran bakışma... Kerem Alışık onu seçti - Magazin Haberleri

Yılbaşı özel yayınında, sahneye çıkan sürpriz isimlerden biri de  Ebru Gündeş'le yıllar önce sevgili olan Kerem Alışık'tı. 63 yaşındaki ünlü oyuncu, Gitme Aklım Sende Kalır şarkısını seslendirdi. Kerem Alışık'ın, jüri üyeleri arasından kendisine dönen eski sevgilisi Ebru Gündeş'i seçmesi olay oldu. Gündeş “Kerem benim çok kıymetlim. Çok severim. Her zaman sevgiyle anarım” dedi.

Eski âşıklar gündem oldu... Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra bir  araya geldi! - Televizyon Haberleri

Yıllar sonra bu programla bir araya gelen eski aşıklar, seyirciye duygusal anlar yaşattı. Bakışmalarıyla gündem olan Ebru Gündeş ve Kerem Alışık 1995 yılında 'Fırtınalar' dizisinde birlikte rol almışlardı. Çiftin uzun süren bir birlikteliği olmuştu.

Editör: Zeynep Peksoy