A Milli Erkek Basketbol takımı, geçtiğimiz gün Fransa'ya kaybederek EuroBasket'e veda etmişti. Maçın bitimine saniyeler kala iki serbest atışı da kaçıran Cedi Osman ise gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Cedi'nin perfomansı maçın ardından seyircilerden de tepki çekmişti.

Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin ise bu durumun ardından bir paylaşım yapmıştı. Şahin'in bu paylaşımla Cedi'nin takım arkadaşı Buğrahan Tuncer'i hedef aldığı iddia edilmişti. 

İşte Ebru Şahin'in o paylaşımı:

Tepki çekmesi üzerine Şahin, paylaşımını silmişti.

Olayın büyümesi üzerine Buğrahan Tuncer ise şöyle bir açıklama yaptı: 

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşunun köpeğini öldürdü! İşte ilk açıklama Fenomen Banu Parlak'ın köpeği komşunun köpeğini öldürdü! İşte ilk açıklama

''Konuşacak pek bir şey yok. İkinci defa oluyor bu. Ben böyle bir maç hatırlamıyorum. Herkes çok üzgün, çok. 2019, şimdi bu. İmkansızı yine başardık. 9 saniyede kazanacağımız maçı uzatmaya götürüp kaybediyoruz. Pek bir şey diyemiyorum.''

Tuncer'in oyuncu sevgilisi Eda Ece ise Şahin'in bu paylaşımını es geçmedi. Daha önce Yasak Elma dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Ebru Şahin'i instagram hesabından takipten çıkardı.

Bu açıklamadan sonra Eda Ece, Ebru Şahin’i Instagram takibinden çıkardı.

Buğrahan Tuncer'den açıklama geldi

Buğrahan Tuncer

Buğrahan Tuncer de yaşananların ardından Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Önceki akşam objektiflere yansıyan Tuncer, gazetecileri bir anda karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Konuyla alakalı konuşan Buğrahan Tuncer, "Ben yanlış bir şey söylemedim. Bu konu hakkında söyleyecek bir şey yok" açıklamasını yaparak, hızla oradan ayrıldı.