Trafik kurallarına uymadıkları için ehliyetlerine el konulan binlerce vatandaş cezalarının affedilmesini ve ehliyetlerine kavuşmayı bekliyor. 

Çeşitli sebeplerle ehliyetlerine el konulan sürücüler, ehliyetlerini geri istiyor. Geçimini ehliyetleriyle beraber sağlayan vatandaşlar bir defaya mahsus, ağır bir suç işlememiş olan sürücülerin ehliyetinin geri verilmesini talep ediyor. 

Ehliyet affına dair devlet makamlarında henüz gündeme gelen bir karar yok ancak ehliyet mağdurları seslerini duyurarak af kararının çıkmasını istiyor.   

Ehliyet mağduru vatandaşların gözü kulağı, bu kararda. Haziran ayından beri bir anlaşmaya varılmayan kararla ilgili seçim öncesinde yeni bir gelişme bekleniyor. 

Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı

Can kaybı ve yaralamaya karışmadan ehliyetleri ellerinden alınan vatandaşlar ehliyet affının çıkması için mücadele etmeye devam ediyor.  

Sosyal medya üzerinden birlik olup TT çalışmasında bulunan vatandaşların sayısı 1 milyonu buluyor. Binlerce vatandaşın ehliyetine farklı sebeplerden dolayı el konuldu.