Araç kullanıcılarına müjde! Benzin ve motorine indirim gelebilir Araç kullanıcılarına müjde! Benzin ve motorine indirim gelebilir

Ekonomist Selçuk Geçer, katıldığı bir TV programında yaptığı açıklamada seçimden önce EYT düzenlemesinin çıkacağını söyledi. 

Geçer, emeklilikte yaşa takılanların durumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

"EYT çıkacak" ifadesini tekrarlayan ekonomist Selçuk Geçer, "Çünkü son kurşunu hükümetin EYT olacak." ifadelerini kullandı.

EYT SEÇİM ÖNCESİ ÇÖZÜLECEK Mİ?

EYT grupları uzun süredir hükümetten düzenleme çıkarmasını bekliyor. İstanbul Maltepe'de büyük bir miting yapmaya hazırlanan EYT gruplarının talebi seçimden önce mağduriyetlerinin giderilmesi.

EYT MİTİNGİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Yerel seçimler öncesinde mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen EYT’lilerin İstanbul’da yapmak istediği mitingin tarihi de belli oldu. EYT Derneği, 17 Mart Pazar günü İstanbul Maltepe Meydanı’nda miting yapmak için İstanbul Valiliğine ve İstanbul Emniyetine resmi başvurularda bulundu.

HÜKÜMETTEN AÇIKLAMALAR

Hükümetten EYT ile ilgili yapılan açıklamalarda Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, EYT'nin gündemlerinde olmadığını söylemişti. Daha sonra açıklama yapan Binali Yıldırım ise vatandaşa EYT konusunun takipçisi olacağına dair söz vermişti. Bunun yanında açıklama yapan Ak Parti Grup Başkanı Naci Bostancı da EYT'nin hükümetin gündeminde olmadığını ifade etmişti. 

Editör: TE Bilişim