Ekrem Açıkel TGRT'de neden yok sorusuna neden olan gelişme TGRT Haber'de Açıkel'in görülmemesiyle ortaya çıktı. Peki Ekrem Açıkel TGRT'den ayrıldı mı? Gelişme sonrası telaşlanarak bilgi edinmeye çalışan izleyiciler Açıkel'in açıklamasıyla gerçekleri öğrendi.

Hükümete yakın haberleriyle öne çıkan TGRT Haber’de ana haberleri sunma tarzıyla kanala ve haberciliğe farklı bir hava katan gazeteci Ekrem Açıkel, pek çok izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Ekrem Açıkel'in TGRT Haber'de görülmemesi ise seyircileri meraka düşürdü. Konuyla ilgili gerçek, Açıkel'in yaptığı açıklama sonrası ortaya çıktı.

EKREM AÇIKEL TGRT'DE NEDEN YOK?

Ekrem Açıkel TGRT Haber'de görülmeyince iktidara yaptığı ilginç eleştiriler hatırlandı ve acaba Ekrem Açıkel TGRT'den ayrıldı mı ya da Ekrem Açıkel TGRT'den kovuldu mu iddiaları ortaya çıkmaya başladı.

EKREM AÇIKEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü haber sunucusu ve gazeteci Ekrem Açıkel, tüm bu iddiaların önünü kapatmak ve izleyicilerini merakta bırakmamak için açıklama yaptı. Açıkel, yorgunluğunu belirterek izne ayrıldığı bilgisini paylaştı.

Açıkel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Değerli dostlarım, beni yalnız bırakmayan can kardeşlerim, canım Türkiyem Benden duymanızı isterim. Aksi size saygısızlık olurdu. Dönemsel yorgunluk sebebiyle dinlenmem gerekti. Bu akşamla birlikte bir süre TGRT Ana Haber bülteninde olamayacağım.” 

31 Yıl sonra birleşmişlerdi: İzel-Çelik-Ercan grubu dağıldı mı? 31 Yıl sonra birleşmişlerdi: İzel-Çelik-Ercan grubu dağıldı mı?