İstanbul'da terör örgütü DEAŞ operasyonu: 9 şüpheli yakalandı İstanbul'da terör örgütü DEAŞ operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu CHP Genel Merkezinde canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu açıkladığı verilerin Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven tarafından da teyit edildiğini duyurdu ve sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 16 milyon İstanbulluya teşekkür etti.

İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Sisteme girmeyen sandık sayısı 82. Oy farkı 27 bin 806. Şu anda aslında kalan sandıklardaki toplam seçmen sayısı 24 bin civarında. Artık bu işin matematiksel süreci sona erdi. YSK'nın verdiği sayılara göre konuşuyorum. Günün sonunda kararı verecek olan kurumunun sayılarını paylaşıyoruz. Bundan daha önemli bir kurum yok. Sonucu girecek olan YSK'dır. Bazı ajanslar paylaşmış sonradan sayfalarından kaldırmış." dedi.

Açıklamanın ardından Twitter'dan teşekkür mesajı yayınlayan Ekrem İmamoğlu "Hep birlikte kazandık" dedi. Ayrıca İmamoğlu sosyal medyadaki biyografi alanına 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' titrini ekledi.

İşte o paylaşım;

                 

 

Editör: TE Bilişim