Emre Belözoğlu'ndan mesaj var…

“Hayatımda 150 yıl yaşasam, asla başıma gelmez diyeceğim bir şey oldu. Fenerbahçe taraftarından küfürlü tezahürat duyacağımı asla düşünmezdim. İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş. Benim annem babam Fenerbahçeli. Ve onlara küfür edildi. Ben Fenerbahçeliyim. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Sesimi bile çıkarmadım. Fenerbahçe aleyhine tek satır cümlem yok. Annem ve babam çok üzüldü. Oğlum da çok üzüldü."

"3 Temmuz’u yaşadık, otobüsümüz kurşunlandı. Hepsinde dimdik ayakta durduk. Fenerbahçe için. Gerçekten çok üzgünüm, küfürlü tezahüratı hak etmedim."

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye meydan okuma Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye meydan okuma

IMG_8329

"Geçen yıl Başakşehir’deyken 7-0 yenildik Galatasaray’a. Ikinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe’de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Kupada ve ligde Fenerbahçe geldi bizi yendi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem. Spor adamıyım, hangi takımla ilgili soru gelirse düşüncelerimi iletirim. Galatasaray’ın en iyi kadrosu tarihin. Ama en iyi oynayan ya da en başarılı değil. Bunu söylemem de ne var?"

Editör: Ali Çetin