Esra Erol'un sunduğu programda ilginç bir olay yaşandı. Yazgül adlı bir kadın, eltilerinin kendisine iftira attığını ve evliliğini bitirmek istediklerini söyledi. 44 yaşındaki Yazgül, eşiyle arasının düzelmesi için Esra Erol'dan destek istedi. Programda konuşan Yazgül'ün sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"Eşimi bana karşı dolduruyorlar"

Eltileri yüzünden 3 kez sığınma evine gittiğini belirten Yazgül, programda şunları söyledi:

"2 tane eltim var. Başıma bela oldular. Sürekli beni kıskanıyorlar. Güzelliğimle, işime, evime her şeyime karışıyorlar. Onlar yüzünden 3 kere kadın sığınma evine gittim. Eşimi bana karşı dolduruyorlar, onunla aramız açılıyor"

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i diziye veda mı ediyor? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i diziye veda mı ediyor?

"ELTİLERİM YÜZÜNDEN KARI KOCA İLİŞKİMİZ YOK"

İki eltisinin eşi Kadir'e "Gözü dışarıda, sana kadınlık yapmaz." dediğini söyleyen Yazgül, şu ifadeleri kullandı: "Makyaj yaptığım zaman bunları söylüyorlar. Sonra da eşim benimle kavga ediyor. 15 senedir karı koca hayatımız yok eşimle."

Kadir Bey, boşanma kararını stüdyoda açıkladı. Yazgül Hanım, şaşkınlık ve öfke içinde "Sen kimsin ki beni boşuyorsun?" diye bağırdı. Yüzündeki gerginlik herkes tarafından fark edildi.

Yazgül Hanım'ın yalan söylediğini iddia eden Kadir Bey, Esra Erol'un sorusuna şöyle cevap verdi:

"Hayır, bana istediği iftirayı atabilir. Ama aileme kesinlikle iftira atmasın. 'Kıskanıyorlar' diyor. Büyük ağabeyimin hanımı felçli."

ESRA EROL'U BİLE ÇILDIRTTI!

Kadir Bey'in bu sözleri üzerine adeta kendini kaybeden Yazgül Hanım, sesini yükseltip argo ve küfürlü sözler sarf etti. Yazgül Hanım'ın argo kelimelerine dayanamayan Esra Erol,"Çok çirkin konuşuyorsun ya!" diye tepki gösterince Yazgül Hanım "Hak ediyor. Onun anladığı dilden konuşacağım" ifadesini kullandı.