'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek 'Yabani' dizisinde flaş gelişme! Günü değişecek

Esra Erol'da programında sunuculuğuyla gündeme gelen ünlü sunucunun yıllar önceki görünlüleri görenleri şaşırttı. Geçmişte birçok dizide rol aldığı ortaya çıkan Esra Erol, oynadığı rollerle dikkat çekti.

Esra Erol'un oyunculuk geçmişi ortaya çıktı. Ünlü sunucu, Kalp Gözü ve Cennet Mahallesi gibi dizilerde farklı roller üstlenmiş. Esra Erol'un Kanal 7'de yayınlanan Kalp Gözü dizisindeki görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü. Gündüz kuşağının başarılı sunucusu Esra Erol, her gün ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sıcak ve samimi tavırlarıyla geniş bir izleyici kitlesi kazanan Esra Erol'un, yıllar önce oyunculuk yaptığı biliniyordu.

Esra Erol hayat kadınını oynamış!

Esra Erol, kariyerinin başında birçok dizide rol almış. Cennet Mahallesi ve Kalp Gözü dizilerinde oynadığı rollerle dikkat çeken ünlü sunucunun, bu dizilerdeki halleri ve performansları sosyal medyada konuşuldu. Erol, Cennet Mahallesi dizisinin 66. bölümünde, Ferhat ve Sultan'ın kaldıkları otelde çalışan bir hayat kadınını oynamış.

Kalp Gözü'nde oynadığını duyan şaşıştı kaldı!

Kanal 7'de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide de yer alan Esra Erol, dizide kocasını aldatan 'Aysel' karakterine hayat vermiş. Esra Erol'un dizideki görünümü ve rolü herkesi şaşırttı. Ünlü sunucunun sosyal medyada yeniden gündeme gelen görüntülerine; 'Nereden nereye', 'Esra Erol'u Kalp Gözü'nde görünce çok şaşırdım', 'Esra Erol'un Kalp Gözü'nde istenmeyen gelin olarak oynaması izdivaç programı sunmasında etkili oldu mu?' gibi yorumlar yapıldı.