Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile Staj ve Çıraklık mağdurları sosyal medyadan seslerini duyurmaya devam ediyor. 

TCMB Başkanı Karahan, Katar'da: Manşet enflasyonda belirgin bir düşüşün eşiğindeyiz TCMB Başkanı Karahan, Katar'da: Manşet enflasyonda belirgin bir düşüşün eşiğindeyiz

EYT düzenlemesinde bir yaş sınırı daha olacağı iddialarının yayılmasının ardından Bakanlıktan henüz bir açıklama gelmemesi emeklilikte yaşa takılanları tedirgin etmeye devam ediyor. Uzun süredir haklarına kavuşmayı bekleyen vatandaşlar bir kez daha mağduriyet yaşamak istemiyor. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, sosyal medya platformu Twitter üzerinden etiket etkinliklerine devam ediyor. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikler sosyal medya gündeminde de ilk sıralarda yer alıyor. 

Bu hafta #ŞartlıEYTyeHayır , #TastamamEYT , #EYTdeYAŞAhayır , #EmeklilikteYaşaTakılanlar etiketleri son bir haftadır sosyal medyanın en çok konuşulanlar listesinde. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin staj ve çıraklık sigortası olanlar ile ilgili "Sigorta girişi yapılmamış çıraklık ve stajyerlik durumu bu kapsama dahil değil." demesi üzerine staj mağdurlarından gelen tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Staj ve çıraklık mağdurları da sosyal medyada sık sık etkinlik düzenleyerek yaşanan bu haksızlığa dur diyor. Dün akşam #StajaDevletSözü etiketi ile düzenlenen etkinliğe binlerce kişi katıldı. 

Düzenlenen etkinliklerle EYT ve Staj konusu son bir haftadır sosyal medyaya damga vurdu.