Garanti, Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi EYT için ihtiyaç kredisini açıkladı. 

GARANTİ BANKASI EYT KREDİSİ

%1,69’dan başlayan faizlerle SGK prim borcunuzu ödemek için EYT krediniz Garanti BBVA’da! EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) şartlarını karşılıyorsanız sizlere özel EYT kredisine başvurun, SGK prim borcunuzu rahatça ödeyerek emekli olun.

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, 

  1. EYT kredisi başvurusu sırasında SGK prim borcu yazısı gerekmektedir.
  2. SGK prim borcu ödeme kredisi 3 ilâ 36 ay arasında vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Kredi hesaplama işlemleri, kullanılan kredi tutarı ve vade süresine göre değişen faiz oranları üzerinden yapılmaktadır. 
  3. ifadelerine yer verildi.

AKBANK EYT KREDİSİ

SGK prim borcunuzu ödemek için %1,79'dan başlayan faiz oranlarıyla kredinizi kullanın. EYT kredinizi Akbank’tan hemen kullanarak emekliliğe ilk adımınızı atabilirsiniz. Dilerseniz hemen şimdi aşağıdaki belgelerle birlikte şubelerimize başvurabilir, avantajlı faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilirsiniz.

İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'de! İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'de!

EYT kredisi alarak prim borçlarınızı ödeyebilir ve emekli olabilirsiniz.

SGK prim borcunuzu ödemek için kredinizi Deniz’den alın, emekliliğe hak kazanın. 

  1. Avantajlı faiz oranları
  2. 36 aya varan vadeler
  3. Kefilsiz

Denizbank tarafından da ortalama ihtiyaçlara göre sağlanan faiz oranları ve geri ödeme tabloları da paylaşıldı.

YAPI KREDİ EYT KREDİSİ

Değerli müşterilerimiz, emekliğe hak kazanmak için SGK prim borcunuzu rahatça kapatabileceğiniz ihtiyaç krediniz size özel indirimli faiz oranlarıyla Yapı Kredi’de!

Size özel indirimli faiz oranları ile askerlik veya doğum izni kaynaklı SGK prim borcunuzu rahatça karşılayarak emekliliğe hak kazanmak için kullanabileceğiniz SGK Prim Borcunuza Özel İhtiyaç Kredisi Yapı Kredi’de anında sizinle!

Yapı Kredi sunduğu özel faiz oranları ile birlikte toplam geri ödeme tutarı, aylık taksit tutarı gibi birçok kredi ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Daha Fazla Bilgiye Ulaşmak İçin...

Bireysel kredilerimiz ile ilgili sorularınız ve daha detaylı bilgiye ulaşabilmek için şubelerimizde veya 444 0 444 Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’nde müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.