Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Bahçeli yorumu: Operasyon çekenler kurumsal araçları katillere tahsis edenlerdir Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Bahçeli yorumu: Operasyon çekenler kurumsal araçları katillere tahsis edenlerdir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafını seçti.

Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.
‘Milli görüş’ hareketinin kurucusu Necmettin Erbakan’ın oğlu, Yeniden Refah Partisi kurucusu Fatih Erbakan, ‘fatura’ nın ortağı olmayacaklarını, ‘faturayı ortaya koyanların iktidardan gitmesi için sonuna kadar mücadele edeceklerini’ ifade etti.

Erbakan sözlerine şöyle devam etti: “Seçimlere de gireriz. Diyelim ki ikinci turda sayın Kılıçdaroğlu ile Tayyip Bey kaldı. Biz ikinci turda kalmadığımıza göre ‘Kimseye destek vermeyiz’ deme imkanımız yok. Öyle bir durumda Kılıçdaroğlu’nun olmasından Tayyip Bey’in olması bizim kitlemiz, tabanımız açısından daha anlaşılır olacaktır.”

Erbakan, geçtiğimiz aydaki bir açıklamasında, İstanbul’da yaptırdıkları ankette yüzde 9,5 oylarının olduğunu dile getirmişti.