Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bu akşam Sivasspor deplasmanına çıkıyor. Sarı-lacivertli ekipte cumartesi günü Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi kart sınırındaki oyuncular dikkat çekiyor.

Bir maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, Sivas'tan hem 3 puan hem de eksiksiz dönmek istiyor. 

FENERBAHÇE’DE 4 EKSİK

Fenerbahçe’nin Sivasspor maçı için açıkladığı kamp kadrosunda; Leonardo Bonucci, Serdar Aziz, Miha Zajc ve Jayden Oosterwolde yer almadı. Teknik Direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanan Olympiakos maçında sakatlanan Becao’ya ise 22 kişilik kadroda yer verdi.

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde çalışmalara başladı Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde çalışmalara başladı

fb-11

SİVASSPOR’DA 2 EKSİK

Ev sahibi Sivasspor’da ise 2 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. 9 Mart’ta tendonu yırtılan ve tedavisi devam eden Hakan Arslan’ın maça çıkması beklenmiyor. Bu haftaki antrenmanda takımdan ayrı çalışan Azizbek Turgunboev ile ilgili son kararı ise Teknik Direktör Bülent Uygun verecek.

DERBİ ÖNCESİ ‘SARI’ ALARM

Fenerbahçe’de zorlu deplasman öncesinde 7 oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Takımın kadrosundaki kilit oyunculardan olan Kaptan Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Becao sarı kart sınırında yer alıyor. Öte yandan Michy Bathsuayi, Cengiz Ünder ve Mert Müldür de sınırda yer alan diğer oyuncular. Bu oyunculardan herhangi biri sarı kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.

Editör: Ali Çetin