İŞÇİ HABER - ALİ ÇETİN/

Fenerbahçe sezon başı sözleşme imzaladığı Miha Zajc ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Fenerbahçe kulübü sezon başı 3 yıllık sözleşme imzaladığı Miha Zajc ile ayrılık konusunda anlaşamıyor. Sezon başında İsmail Kartal'ın da önerisi ile sözleşme yenilenen Miha Zajc bu sene beklentilerin çok altında kaldı ve tepki aldı. Fenerbahçe, tekliflere açıkken Zajc ayrılmak istemediğini iletti. Bu sezon Fred'in olmadığı dönemde Trabzonspor, Adana Demirspor, Ludogorets maçlarına 11'de başlayan Zajc büyük tepki almıştı. İlk yarıda oynanan Antalyaspor maçına da 11'de başlayan Zajc, 6 numara pozisyonunda denenmişti. Fiziksel yetersizliği ile dikkat çeken Zajc, taraftarın da ağır eleştirisine maruz kalıyor. Son olarak da en son oynanan kupa maçında Zajc'ın performansı çok eleştirildi.

3. Lig'e düşen Bursaspor, 14 yıl önce bugün Süper Lig şampiyonu oldu 3. Lig'e düşen Bursaspor, 14 yıl önce bugün Süper Lig şampiyonu oldu

Yönetim tüm bunları da hesaba katarak kesinlikle Zajc ile yolları ayırmayı düşünüyor. Devre arasında tekliflere kapalı olduğunu bildiren Zajc için hüküm verildi. Sezon sonu oyuncu tarafıyla karşılıklı anlaşıp yolların ayrılması konusu öncelik haline geldi. Sezon sonu kesinlikle Zajc ile yollar ayrılacak!

Kaynak: Ali Çetin