Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe, transferde hız kesmeden yoluna devam ediyor. Son olarak Ajax forması giyen Dusan Tadic'i renklerine bağlayan ve Rodrigo Becao'yu da KAP'a bildiren sarı-lacivertliler, bir transferde daha mutlu sona oldukça yakın.

Fenerbahçe'nin Rusya kamp kadrosu belli oldu

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'ın hemen arkasında 2. olarak noktalayan sarı-lacivertlilerde şampiyonluk hasreti 9 yıla çıktı. Bu sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de transferlerin ardı arkası kesilmiyor. 

İlk antrenmanına çıktı! İsmail Kartal'ın yaptığı konuşma, şampiyonluk  özlemiyle yanıp tutuşan taraftarı mest etti - Son Dakika

Gelecek sezonu zirvede tamamlayarak şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ezeli rakiplerine nazaran daha hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren sarı-lacivertliler, ilk olarak Ryan Kent 'i açıkladı. 26 yaşındaki oyuncuyla 4 senelik sözleşme imzalandı. 

Ryan Kent'in ardından forvet hattına Edin Dzeko'yu transfer eden Fenerbaçe Boşnak yıldızla 2 senelik sözleşme imzaladı.

Sebastian Symanski, Alexender Djiku ve Umut Nayir transferlerini de açıklayan Kanarya, Dzeko sonrası bir bomba daha patlattı.

Sarı Lacivert'imize Hoş Geldin Dusan Tadic - Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Sırp yıldız Dusan Tadic ile 2 yıllık mukavele yaptı.

Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor

Rodrigo Becao'yu da KAP'a bildiren; Wilfried Zaha, Dominik Livakovic ve Bertuğ Elmaz gibi isimleri de takıma kazandırmak isteyen sarı-lacivertlilerde bir imza daha yolda. 

Mert Müldür: Turnuvayı iyi bitirmeyi umuyoruz- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

Fenerbahçe, Mert Müldür'ü renklerine bağlayabilmek adına yoğun bir mesai harcıyor. Bunun yanı sıra Galatasaray ve Augsburg'un Mert Müldür'e yoğun bir ilgisi bulunuyor.

Fenerbahçe'den Mert Müldür girişimi! - Aspor

 Bu nedenle de Sassuolo, 5 milyon euro bonserviste diretiyor. Sarı-lacivertliler ise; 3.5 milyon euro'ya kadar çıktı. Pazarlıklar kıyasıya devam ediyor. Transferin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. Geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 3 maçta boy gösteren milli oyuncu skor katkısı üretemedi. 

Fatih Terim'in ayrılığı sonra Merve Terim'den sert paylaşım Fatih Terim'in ayrılığı sonra Merve Terim'den sert paylaşım