6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremler sonucunda pek çok kentimizde binalar yıkıldı, binlerce insanımız hayatını kaybetti.

Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için düzenlenen ‘Türkiye Tek Yürek Bağış Kampanyası' yayınına katılan oyuncu Ferdi Sancar, yaptığı bağışla gündem olmuştu.

Bakan Uraloğlu'ndan emeklilere güzel haber: Trenlerde indirim uygulanacak Bakan Uraloğlu'ndan emeklilere güzel haber: Trenlerde indirim uygulanacak

Program sırasında daPelin Çift, Ferdi Sancar'ın 1998 model bir arabası olduğunu ve bu aracı satarak parasını depremzedelere bağışlayacağı bilgisini duyurmuştu. 

FERDİ SANCAR'IN ARABASINI KİM ALDI?

Ferdi Sancar'ın ‘Tek mal varlığım' diye belirttiği 1998 model arabasını Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Uğur Vergili 500 bin TL'ye satın aldı.

ŞARTI ORTAYA ÇIKTI

İş insanı Uğur Vergili, yayına bağlanarak "İlk önce Ferdi kardeşimin arabasını almakla başlayayım. Arabası onda kalsın. Arabayı 500 bin liraya almak istiyorum. Başkent İnşaat olarak 9 milyon lira, kızım Asude Naz için 1 milyon lira, oğlum Said için de 1 milyon lira toplam 11.5 milyon lira bağış yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.