Marmara bölgesinde, Trakya ve Çanakkale bölgesi hariç sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya devam edecek. Ayrıca bölge genelinde kuvvetli rüzgarda var.  İstanbul gök gürültülü sağanak yağışlı 16, Çanakkale bulutlu 17 derece. 

Muş'ta üniversite öğrencileri "Gazze Dayanışma Çadırı" kurdu Muş'ta üniversite öğrencileri "Gazze Dayanışma Çadırı" kurdu

Yağış, Ege bölgesinin iç kesimlerinde de etkili olmaya devam ediyor. Neredeyse bulutlu bir hava var, rüzgar Ege'nin tamamında kuvvetli. Yer yer kısa süreli fırtına var. İzmir bulutlu 22, Muğla bulutlu 24 derece.

Gök gürültülü sağanak yağış Akdeniz'de kuvvetli rüzgarlarla birlikte etkili oluyor. Antalya gök gürültülü sağanak yağış 21, Adana gök gürültülü sağanak yağış 22 derece.

İç Anadolu'da ise bölgenin tamamında gök gürültülü sağanak yağış beklentileri hakim. Rüzgar kuvvetli, kısa süreli fırtınalarda mevcut. Ankara 15, Eskişehir 18 derece.

Karadeniz'in tamamında gök gürültülü sağanak yağış var. Ayrıca Batı Karadeniz'de yağışla birlikte kuvvetli rüzgarlarla etkili. Heyelan riski yüksek olduğu belirtildi. Bolu 13, Samsun 17 derece. 

Doğu Anadolu'da bölge genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili. Önceki yağışlarla birlikte çöl tozu etkisini yitirmiş görünüyor.  Van ve Erzurum 12 derece. 

Güney Doğu Anadolu bölgesi, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak dolaylarında gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya devam ediyor. Diğer şehirlerde ise çok bulutlu bir hava var. Diyarbakır gök gürültülü sağanak yağış 22, Gaziantep çok bulutlu 20 derece.

METEOROLOJİ'DEN UYARI GELDİ

Son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Bugün öğle saatlerinden sonra Anadolu Yakası ağırlıklı olmak üzere İstanbul'da yerel olarak kuvvetli (15-30 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.