Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli'den Süleymaniye'deki gaz sahasına ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli'den Süleymaniye'deki gaz sahasına ilişkin açıklama

Kayseri'de U18 Ligi A Grubu'nda düzenlenen İlbeyspor-Gaziosmanpaşaspor futbol maçının ardından çıkan anlaşmazlık, tekme tokat kavgaya dönüştü. Olayda, 2 oyuncu bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olayda, Gaziosmanpaşasporlu futbolcular Y.Ç. ve M.A.K. adlı oyuncular bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı oyuncular ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erkilet Stadı'nda oynanan müsabaka sırasında gerginlikler yaşandı, ancak maçın sonunda gerilim tırmandı. İlbeyspor'un 4-3'lük galibiyetiyle sona eren maçın ardından taraftarlar arasında çıkan tartışma hızla kavgaya dönüştü.

Polis, olayın şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şiddet olayının ardındaki nedenler ve olaya karışan kişilerin kimlikleri üzerine detaylı bir soruşturma devam ediyor.