Sarı kırmızılı takım pazartesi günü 21 Şubat'ta Göztepe ile bir karşılaşma gerçekleştirmişti. 3-2 Göztepe'yi mağlup eden Galatasaray, taraftarlarınca sevinçle karşılanmıştı.

Süper Lig'de olaylı maç: Kayserispor Başkanı sahaya indi Süper Lig'de olaylı maç: Kayserispor Başkanı sahaya indi

Galatasaray'da kiralık forma giyen Halil Dervişoğlu vasat performas sergileyerek Galatasaray teknik heyetinin tepkisini aldı. Alınan duyumlara göre saha içi performansının yanı sıra yüksek tansiyonda geçen maçta takımını sahiplenmediği ve takım adına büyük önem taşıyan karşılaşmada umursamaz tavırları ile hedefteki isim olmuştu. 

Galatasaray’ın kazandığı ve galibiyeti getiren penaltıda saha içinde, kulübede olan tüm futbolcular, personel ekibi heyecan, sevinçle tepki gösterirken Halil’in hareketsiz, suratı asık şekilde kulübede oturması da sosyal medyada Galatasaray taraftarlarından büyük tepki çekti.

Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi Halil Dervişoğlu’nun ‘aidiyet’ duygusunun zayıfladığı ve yetersiz noktada olduğunu düşünüyordu.

Galatasaray, Brentford kulübü ile bonservisi adına masaya oturmayıp sezon bitimi ile birlikte Halil ile vedalaşma kararı aldı.

ilginizi çekebilir