Galatasaray'da sıcak dakikalar yaşanıyor!

Yaz transfer döneminde getirdiği oyuncularla adından sıkça sözettiren sarı kırmızılı ekip, kadroda eksik olan yerlere transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Takıma dünya yıldızlarının gelmesiyle çıkışa geçen Galatasaray, meyvelerini geçen sezon şampiyon olarak almıştı. Bu dönem ki transfer sezonunda ise birçok oyuncuyu takıma katan Galatasaray son olarak Zaha, Tete, İcardi,Halil Dervişoğlu gibi ismleri kadrosuna katarak etkili bir kadro kurmayı sürdürüyor.

ERDEN TİMUR TRANSFER'DE GAZA BASTI

Transfer canavarı oalrak tabir edilen Erden Timur geçen sezon yaptığı transferlerle Galatasaay'da adeta şölen havası yaratmıştı. Bu sefer takıma kazandırmaya çalışştığı trasnfer dünya basınına damga vurdu.

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselen Galatasaray, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda öncelik orta saha hattı...

Rashıka'nın Beşiktaş'la anlaşmasının ardından yönetim sağ kanata yapacak olan transferde atağa kalktı. Yönetim birçok isime görüşmelerini hızlandırdı.

GALATASARAY YILDIZ İSİMLE HER KONUDA ANLAŞTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray birçok yıldız ismi kadrosuna katarken, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'yı Beşiktaş'a kaptırmış, yaşanan bu durum taraftarların moralini hayli bozmuştu.

Sarı-Kırmızılılar Hakim Ziyech transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz temsilcisinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Faslı futbolcu, Galatasaray'a transferini tamamlamak ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye geliyor.

TFF'den sert açıklama: Kimsenin haddi değil TFF'den sert açıklama: Kimsenin haddi değil

 Futbol muhabiri Jacob Steinberg, "Hakim Ziyech, Galatasaray'a transfer olmak için Chelsea'den ayrılacak gibi görünüyor. Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye'ye gidiyor" ifadelerini kullandı.