GALATASARAY 4-1 KASIMPAŞA

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik galibiyet ile döndü. Galatasaray'ın gollerini Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli (3) atarken Kasımpaşa'nın tek golü Trezeguet'den geldi.

Galatasaray bu galibiyet ile puanını 42'ye yükselterek zirve takibini sürdürdü. Kasımpaşa ise 29 puan ile 8. sıradaki yerini korudu.

KADRODA DEĞİŞİKLİK VAR

Sarı kırmızılı teknik adam Fatih Terim, son oynanan Benfica maçı kadrosundan farklı bir kadroyla Kasımpaşa karşısına çıktı. Terim, Benfica maçından farklı olarak Donk, Emre Taşdemir ve Selçuk'u sahaya sürdü. Sarı kırmızılılar, Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre, Donk, Selçuk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru ve Diagne ilk 11'i ile sahaya çıktı. Rakip Kasımpaşa ise, Scuffet, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Sadiku, İlhan, Khalili, Trezeguet, Koita ilk 11'i ile maça başladı.

DIAGNE, DONK VE VEYSEL ESKİ TAKIMLARI KARŞISINDA TOP KOŞTURDU

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne ve Donk ile Kasımpaşa'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Veysel Sarı eski takımlarına karşı sahaya çıktı. 2015-2016 sezonunun devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı takıma katılan Ryan Donk ile bu sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne, eski takımlarına karşı sarı kırmızılı formayla galibiyet arayacak. 2014-2015 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya geçen Veysel Sarı ise eski takımına karşı forma giyen sahadaki bir diğer isim olacak.

Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Rey Manaj gelişmesi Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi Rey Manaj gelişmesi

TARAFTARLAR 90 DAKİKA SUSMADI

Galatasaraylı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Zorlu deplasmanda kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran sarı kırmızılı taraftarlar, tezahüratlarıyla takımlarına destekte bulundular. Karşılaşma öncesi oyuncuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim lehine de tezahüratlarda bulundular.