Game of Thrones, tüm zamanların en çok izlenen ve en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başarmıştı. Ancak Game of Thrones’da final bölümüyle istenileni verememiş, hatta birçok seyirci final bölümünü beğenmeyerek ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da yaprak dökümü! İşte diziye veda eden flaş isim Ben Bu Cihana Sığmazam'da yaprak dökümü! İşte diziye veda eden flaş isim

“Winter is coming” repliğinin unutulmaz ismi, duvarın daimi bekçisi Jon Snow, final sezonuna doğru da dizinin en sevilen karakteri haline gelmişti. Game of Thrones yapımcıları bu gerçeği daha fazla görmezden gelemedi ve bugüne kadar duyurulan Game of Thrones spin-off’larına bir yenisini daha ekledi.

Jon Snow dizisi için çalışmalar devam ediyor!

Yeni spin-off dizinin John Snow’un hayatının hangi kısmını işleyeceği şimdilik bilinmiyor ancak bildiğimiz bir tek şey var ki o da yine bu karaktere hayat verecek olan kişinin Kit Harington olacağı. Aslına bakılırsa Jon Snow karakteriyle özdeşleşen Kit Harington varken, bu rol için başka bir ismin telaffuz edilmesi bile anlamsız olurdu.

Öte yandan yapımcılar, bu dizi ile birlikte birçok Game of Thrones karakterini yeniden görebileceğimizi müjdeledi. Ancak bu isimlerin kimler olduğu konusunda şimdilik bir bilgi mevcut değil.