Antalya'da bir apartman içerisinde boş dairede bulunan 1.5 metre uzunluğundaki pitona el konuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı kız ise pitonun kendisine ait olduğunu söyleyerek geri verilmesini istedi. Genç kızın "O yılan evcil adı Pakize neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum" yazdığı görüldü.

Ümraniye’de İETT otobüsü iş yerinin bahçe duvarına çarptı Ümraniye’de İETT otobüsü iş yerinin bahçe duvarına çarptı

Olay, dün Kepez ilçesi Ayhanoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanda yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda piton olduğu ihbarını alan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri adrese gitti. Adreste pitonla karşı karşıya gelen ekipler, pitona dikkatlice cam akvaryuma koydular. Piton daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi. Pitonun boş bir evde bulunduğu ve sahibine ise ulaşılamadığı bildirildi.

YARDIM İSTEYEREK PİTON YILANINI GERİ İSTEDİ

Bir sosyal medya kullanıcısı genç kız ise pitonun kendisine ait olduğunu iddia ederek pitonla fotoğrafını paylaşarak kendisine verilmesini istedi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan genç kız, "O yılan evcil adı Pakize neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum" diye yardım istedi. Genç kızın sayfasında yıla ait çok sayıda görüntü olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Bir görüntüsünün üzerinde yazan "1 aydır aç ve boynumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor" cümlesi ise görenleri korkuttu. Genç kızın yılanı yatak odasında beslediğine dair görüntüler olduğu da görüldü.