EYT Federasyonu ve bağlı dernekerin başkan ve yöneticileri iki gün süren Ankara temaslarını tamamladı. 

İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'de! İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'de!

İstanbul’a dönüş yolunda  EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında EYT’lilere seslenerek, “İktidarla görüşün, muhalefetle niye görüşüyorsunuz?” şeklindeki tepkilere yanıt verdi.

Bütün siyasi partilerle görüştüklerini ve görüşmeye devam edeceklerini belirten Özüpak, “Bizim mücadeledeki amacımız birilerini ihye etmek değil, birilerine methiyeler düzülmesi de değil. Sadece Anayasal hakkımızı istiyoruz. Bunun için iki gün boyunca Ankara’daydık ve yine olacağız. Yılmıyoruz, pes etmiyoruz.” dedi.

Özüpak, “Bizim bir kaygımız var. Biz haklarımızı yarım yamalak değil tastamam istiyoruz. İnsanca yaşayacak bir emekli maaşı istiyoruz. Sen de istiyorsan gel Ankara’ya, sen de bizimle ol. Yok bir kaygı taşımıyorsan kenara çekil, gölge etme. 2023 seçimleri çok önemli. Ne yapılan hakareti unutacağız ne de yarım yamalak verilebilecek bir hak için şükredeceğiz. Ne kadar birlik olursak kazanımımız o kadar tavan olacak, o kadar haklarımıza sahip olmuş olacağız” ifadelerini kullandı.