Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi yeni sezona tam gaz başladı. Önemli isimlerin diziden ayrılmasıyla üzülen dizinin hayranları yeni sezonuyla heyecanlandı.

Gönül Dağı son bölüm İZLE! Gönül Dağı 78. Bölüm FULL HD İZLE! Gönül Dağı  son bölüm Full HD izleme linki! 18 Aralık Gönül Dağı'nda neler oldu? -  Haberler

Boşanma kararı almıştı: Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan şok itiraflar Boşanma kararı almıştı: Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan şok itiraflar

Her cumartesi akşamı ekranlara gelen ve başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak Aylin rolüyle Berfin Kıymaz dahil olmuştu.

Sezon başında Gönül Dağı'nda Günşıl karakterine can veren Gülhan Tekin, Selami Ferses'in karısı Keriman karakterini canlandıran Çiğdem Aygün ve Zeki Durmaz karakteri diziden ayrıldı.

İki isim daha ayrılacak

F5 Haber'in yazısına göre Gönül Dağı dizisinde Halime karekterinin dizide hastalığı nüksederken efsane oyuncu Şebnem Dilligil’in kadrodan ayrılacağı iddia ediliyor.

Bir diğer tarafta ise Gönül Dağı dizisinin güneş toplayan adamı olarak bilinen başarılı oyuncu Sait Seçkin de ayrılık listesinde adı geçen bir diğer isim.

Gönül Dağı 80. Bölüm Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircinin karşısında olacak.