Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi yeni sezona tam gaz başladı. Önemli isimlerin diziden ayrılmasıyla üzülen dizinin hayranları yeni sezonda heyecanın hiç eksik olmamasıyla gözünü ekrandan ayıramadı. 

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

Her cumartesi akşamı ekranlara gelen ve başrollerinde Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları arasında Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan ve Eser Eyüboğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosuna Teşkilat dizisinden bir oyuncu katılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Teşkilat projesinde rol aldığı 'İsrail Elçisi' rolüyle beğeni toplayan Özcan Varaylı, Gönül Dağı'nda sürpriz hikayesiyle dizinin seyrini değiştirecek gibi duruyor. Daha önce de Arka Sokaklar, Filinta, Sakarya Fırat, Adanalı, Kavak Yelleri, Deli Yürek, Geniş Aile ve Vuslat gibi yapımlarda da yer alan Özcan Varaylı'nın Gönül Dağı'ndaki rolü belli oldu.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Özcan Varaylı, Gönül Dağı'nın kadrosuna dahil oldu  - Son Dakika

Emel Çokçalışkan'ın yazdığı, Yahya Samancı'nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Gönül Dağı dizisinde 'Rüstem' karakterine can verecek olan Özcan Varaylı'nın dizinin seyrini değiştirmesi bekleniyor. 

Gönül Dağı yeni bölümleriyle her cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. 

Gönül Dağı 110.Bölüm Özet

Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder. Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir? Erkan, Yeşim'in kalbini kazanmak için Filiz'den yardım ister. Filiz, Erkan'a nasıl yardım edecektir?