Ünlü pop sanatçısı Aleyna Tilki, Elmalı davasındaki karara tepki gösterirken kendisinin de cinsel istismara uğradığını itiraf etti. Ünlü sanatçı "Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak söylüyorum. Bu insanlar ceza almalı. Yalvarırım alsınlar" dedi.


Elmalı davasındaki sanıklara beraat kararı verilmesinin üzerine tepki çekmek için paylaşım yapan Aleyna Tilki "Bu çocuk tacizi, sübyancılık gibi ağır olaylar yaşayan bu çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa hakkaniyeti ve adaleti tanıyamaz. Adaleti bulamazlarsa kendi celladına dönüşebilirler. Bunu kendi sevgilisine, arkadaşına, çevresine yapabilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Bu insanlar ceza almalı. Yalvarırım alsınlar. Bu cinsel istismarda bulunan insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz. Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak, şu çocukların (Elmalı) davasındaki adam ceza almazsa, ben bir gün onlardan birini bulacağım." dedi.

Verdiği yanlış bilgilerle tepki çekmişti: Psikolog Buse Aydın'a ağır ceza kesildi! Verdiği yanlış bilgilerle tepki çekmişti: Psikolog Buse Aydın'a ağır ceza kesildi!

Bunlara da göz atabilirsiniz !