Serinin en iyisi iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max, Apple'ın bugüne kadarki en özellikli telefonları arasında yer alıyor...

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'in, aynı tasarımı ve lüks görüntüsünü korurken önemli donanım iyileştirmeleri sunar. Zorunlu çip yükseltmesine ek olarak, yeni özellikler arasında yüksek yenileme hızına sahip bir ProMotion Super Retina XDR ekran ve daha da iyi bir kamera sistemi yer alıyor.

Apple'ın yeni serisi, yeni iPhone 13 Pro'lar da 6.1 ve 6.7 inç ekranlarla sunuluyor. Fiyatları her ne kadar dudak uçuklatsa da muhteşem özellikleriyle kullanıcıya hitap ediyor.

Apple iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Maks Özellikleri
 

• İnç başına 460 piksele sahip 6,1 inç Super Retina XDR OLED ekran, ProMotion (iPhone 13 Pro)
• İnç başına 458 piksele sahip 6,7 inç Super Retina XDR OLED ekran, ProMotion (iPhone 13 Pro Max)
• 6- ile A15 Bionic çip çekirdek CPU, 5 çekirdekli GPU, 16 çekirdekli Neural Engine
• 1 TB'a kadar depolama
• Sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme özelliğine sahip üçlü 12MP kamera, Dolby Vision ile geliştirilmiş 4K video kaydı
• Face ID'li 12MP ön kamera
• Dahili- stereo hoparlörlerde
• Hızlı kablolu ve kablosuz şarj, MagSafe uyumluluğu
• IP68 suya dayanıklı
• 5G, Wi-Fi 6, Çift SIM

Apple iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Maks Tasarımı

 iPhone 13 Pro ve Pro Max görüntü bakımından bir önceki serisiyle aynı görünüyor. Apple, düz kenarlar, parlak paslanmaz çelik çerçeve ve mat cam sırt ile önceki neslin ayırt edici tasarımını korumuştur. Öte yandan 2019'da iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in piyasaya sürülmesinden bu yana Pro iPhone'lar için bir arama kartı oldu.

 iPhone 13 Pro ve Pro Max kaliteli yapısı itibariyle son derece dayanıklıdır. iPhone 12 Pro ikilisi ile aynı renk seçeneklerine sahiptir. Sierra mavisi, altın, grafit ve gümüş, mavi kaplama ve altın kaplama ile her zevke hitap ediyor.

Apple iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Maks Kamera Özellikleri Nelerdir?

Apple, iPhone 13 Pro ve Pro Max'i bir üçlü yeni sensör ve sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme ile kusursuz bir kamera yenilemesine tabi tuttu. Geniş ve ultra geniş kameralar da daha parlak lenslerin arkasında yer alırken, telefoto kamera iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'ten %50 ve %20 daha büyük 3x optik yakınlaştırmaya sahiptir.

beyaz elma iphone 13 pro kamera

Instagram algoritmasında büyük değişim: Yenilikler neler olacak? Instagram algoritmasında büyük değişim: Yenilikler neler olacak?

Ultra geniş kamera, yalnızca manzaraları, mimarileri ve dar alanlarda grup çekimlerini değil, aynı zamanda minimum odak mesafesi ile 2 santimetre olan makro çekimleri de kolayca çekebilir. iPhone 13 Pro ve Pro Max aynı kamera kurulumuna sahiptir. Görüntü bakımından değerlendirdiğimizde 12 Pro Max, iPhone 12 Pro'dan daha şık bir kamerası vardır.

Apple iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Maks Teknik Özellikleri

iPhone 13 ve iPhone 13 teknik özellikleri arasında, 5 çekirdekli bir GPU'ya sahiptir ve Apple'ın A15 Bionic çipi bulunuyor. Her iki iPhone 13 Pro modelinde çift haneli açık uygulamalar arasında geçiş yapma, kameralar tarafından çekilen yüksek çözünürlüklü fotoğraflar,  videoları düzenleme, yoğun grafikli oyun oynama iş akışını sağlama gibi kolaylıkları kullanıcının hizmetine sunuyor.

 iphone 13 pro oyun

iPhone 12 Pro Max'ten daha büyük bir pile sahip olan13 Pro Max, güölü bir yedek güce sahiptir. iPhone'un genel pil performansı gayet başarılıdır. Eğer ekran açık kalma sürenize dikkat ediyorsanız, şarjlar arasında 2 tam gün kullanım elde etme şansınız yüksektir.

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'i bir MagSafe veya standart kablosuz şarj cihazının yanı sıra birlikte verilen USB-C-Lightning kablosuyla hızla açabilirsiniz. Bir USB-C adaptörüyle eşleştirildiğinde, ikincisi genellikle grubun en hızlı seçeneğidir.

İlginizi çekebilir