Bir ülke daha TikTok’un kullanılmaması çağrısı yaptı: Çin’e veri sağlıyor iddiası Bir ülke daha TikTok’un kullanılmaması çağrısı yaptı: Çin’e veri sağlıyor iddiası

7 Haziran'da şirketin yıllık Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı'nda tanıtılan yazılım güncellemesi, Haritalar, Notlar, Cüzdan, Hava Durumu, FaceTime ve daha pek çok güncellemeyle birlikte geliyor. (Bu güncelleme, Apple'ın kritik bir iPhone güvenlik sorununu ele alan iOS 14.8 güncellemesiyle karıştırılmamalıdır . Henüz güncellemediyseniz, en kısa sürede yapın.)

1- İOS 15 Nasıl Kurulur?

Aç Ayarlar uygulamasını > Seç > Genel seçin Yazılım Güncellemesi > Ayrıca mevcut bölümünün altında, seçmek iOS ila 15> Yükseltme seçeneğini indirin ve yükleyin başlayacak.

NOT: Güncellemeyi indirmeden önce iPhone , iPad veya bilgisayarınızın bunu destekleyip desteklemediğini kontrol edin. iOS 15'i destekleyecek Apple ürünlerinin listesine buradan ulaşabilirsiniz .

2- FaceTime Yeni Özellikler Getirildi

Kamera uygulamasındaki portre modu artık FaceTime'da görüntülü aramalar için optimize edilmiştir.

FaceTime bir yükseltme alıyor. Güncelleme sonunda , uygulamayı bir web tarayıcısında açan paylaşılan bir bağlantı sayesinde FaceTime Android ve Windows kullanıcılarına izin verecek . Ses ve görüntü kalitesi de iyileşecek ve aramaların her zamankinden daha gerçekçi görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca Zoom benzeri bir ızgara sayesinde görüşmedeki herkesi görebileceksiniz. Daha da iyisi: FaceTime'ın yeni Portre Modu özelliği sayesinde herkes her zamankinden daha iyi görünmesini sağlıyor.

Paylaş Oynat

iOS 15'in yeni SharePlay özelliği sayesinde arkadaşlarınız ve ailenizle FaceTiming yaparken müzik ve film oynatmanıza olanak tanır.

SharePlay, iOS 15'in en çarpıcı yeni özelliklerinden biridir. Artık FaceTime ile bağlıyken "deneyimleri paylaşabilirsiniz". Bu, FaceTiming sırasında Apple Music'te şarkı dinleyebileceğiniz veya birlikte film veya TV şovu izleyebileceğiniz anlamına gelir. Ve bir düğmeye dokunarak herkes paylaşılan ayarları kontrol edebilir. Apple'ın basın açıklamasına göre Disney+ , ESPN+, HBO Max , Hulu , MasterClass, Paramount+, Pluto TV, TikTok ve Twitch dahil olmak üzere çeşitli akış ve oyun hizmetleri SharePlay'i içerecektir.

Dikkatinizin Dağılmasını En Aza İndirir

iOS 15, odaklanmanıza ve dikkatinizin dağılmasını en aza indirmenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir dizi özellik içerir. Güncelleme ile gereksiz bildirimleri filtreleyebilir, arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza düşünme sınırınızı açıkladığınızı bildirebilir ve bildirim almak istediğiniz belirli zamanları planlayabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir