OpenAI’ın yeni GPT modeli tüm dünyada büyük ses getirdi: İşte merak uyandıran özellikleri OpenAI’ın yeni GPT modeli tüm dünyada büyük ses getirdi: İşte merak uyandıran özellikleri

Instagram, fotoğraf ve video paylaşımlarının en sık yapıldığı uygulamalardan biridir. Instagram'da 30 saniyeden daha fazla hikaye paylaşmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Sosyal medyada yapılan paylaşıma göre firma, Instagram hikayeler bölümünde önemli bir değişikliğe gidiyor.

Instagram uygulamasını aktif olarak kullanan birçok kullanıcı, Instagram hikayeler bölümünde 30 saniyeden daha fazla video paylaşmak istediğini talep etti. Şirket hikayelerde en fazla 30 saniye'ye kadar destekliyor. Uzun bir videoya paylaşıldığındaysa uygulama bu videoyu bölerek paylaşıyor.  Alınan bilgilere göre Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşma konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

INSTAGRAM'IN UZUN HİKAYELER BÖLÜMÜ TEST AŞAMASINDA

Alexssandro Paluzzi'nin twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre Instagram, uzun hikayeler üzerinde çalışma yaptığını açıkladı. Böylelikle Instagram kullanıcıları yeni değişiklikle beraber 60 saniyeye kadar olan videolarını hikaye kısmında bölünmeden paylaşım yapabilecek.

İlginizi çekebilir