Madonna paylaştığı pozlarla Instagram'ın sansürüne uğradı.

Madonna, Instagram'da paylaştığı cesur pozları sebebiyle sosyal medyanın diline düştü. Madonna, Instagram'ı topa tuttu. Ünlü şarkıcı Instagram'ın yayından kaldırdığı fotoğrafları inatla yeniden paylaştı.

Madonna bu hafta Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla hayranlarını ikiye böldü. Takipçilerin kimisi fotoğrafları, uygunsuz ve müstehcen bulurken kimisi beğendi. Ardından da sosyal medya platformunun sansürüne uğradı. Tangası, file çorapları ve dekolteli sütyeniyle seksi pozlar veren şarkıcı, fotoğrafları Instagram’da paylatıktan milyonlarca beğeni aldığı gibi sert eleştirilere de maruz kaldı.

Madonna Ateş Püskürdü!

Madonna, son paylaşımı ile sadece hayranlarının dikkatini değil Instagramın da dikkatini çekti. Platformun fotoğrafları kaldırması üzerine ünlü şarkıcı, yeniden paylaşım yaparken Instagram’a lafını söylemeyi de ihmal etmedi:

Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor

“Instagram’ın herhangi bir uyarı veya bildirimde bulunmadan kaldırdığı fotoğrafları yeniden yayınlıyorum… Engellemenin nedeni göğüs ucumun küçük bir kısmının açıkta kalmasıydı. Bir kadının vücudunun göğüs başı hariç her santiminin gösterilmesine izin veren bir kültürde yaşıyor olmamız beni hâlâ hayrete düşürüyor. Sanki bir kadının anatomisinin cinselleştirilebilecek tek parçası buymuş gibi. Bebeği besleyen meme ucu! Bir erkeğin meme ucu erotik olarak deneyimlenemez mi??!! Kırk yıllık sansürle, cinsiyetçilikle, yaş ayrımcılığı ve kadın düşmanlığıyla akıl sağlığımı korumayı başardığım için teşekkür ederim.”

Instagram’ın resmi Topluluk Kuralları, platformda çıplaklığa izin verilmediğini ve dişi göğüs ucunun bu kurallar altına dahil edildiğini belirtiyor. Emzirme, doğum ve doğum sonrası anlar, sağlıkla ilgili durumlar gibi kuralın istisnaları da var.

Bunlara da göz atabilirsiniz