Türkiye’nin en genç Sendika Genel Başkanı olan Mahmud Altunsoy, 28 Ağustos 1985’de istanbul’da doğdu. Arkadaş canlısı, enerjik karakteriyle çevresinde tanınan Altunsoy memleket sevdalısı olarak da bilinmektedir. İlk öğrenimine babasının resmi görevi nedeniyle Almanya’da başlayıp eğitimini istanbul’da tamamladı.

Ortaöğrenimini İstanbul Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi’ nde bitiren Mahmud Altunsoy yüksek öğrenimine Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Medya bölümünde devam etmektedir. Orta seviyede Arapça,İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Eğitim hayatı boyunca sivil toplum kuruluşlarında ve sosyal sorumluluk çalışmalarında görev almış vatani görevini Deniz Kuvvetlerinde yerine getirmiştir. Özel sektörde ve Kamu’da çeşitli görevlerde çalışan Mahmud Altunsoy 2013 Yılı Nisan Ayı’nda 15 işçi arkadaşıyla birlikte “işçilerin sendikası” Enerji İş Sendikasını kurmuştur. Enerji İş Sendikası Genel Başkanlığı görevine devam eden Mahmud Altunsoy evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üye isimleri

Partinin İçişleri Bakanlığına teslim edilen kurucular kurulu listesi 99 kişiden oluşuyor. Partinin kurucuları arasında Fatih Erbakan'ın yanı sıra Necmettin Erbakan'ın kızı Rabia Elif Erbakan Altınöz, damadı Mehmet Altınöz, Sultan 2. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu, eski bakanlardan Sacit GünbeyEnerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Necmettin Erbakan'ın uzun süre yakın korumalığını yapan Abdurrahman Akyüz ile avukatı Mehmet Ener de yer alıyor. 

 

TBMM, bazı kanun teklifleri için mesai yapacak TBMM, bazı kanun teklifleri için mesai yapacak

Enerji-İş sendikası internet adresine girmek için