Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3'ü polis 7 kişi tutuklandı Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3'ü polis 7 kişi tutuklandı

Antalya Altın Portakal Ödülleri'nde Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik sonrası Karadağlı'ya destek olan oyuncular aarsında Pınar Altuğ'da eklendi. Olay sonrası yaptığı açıklamada Pınar Altuğ, "Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Ödül törenleri ağzınıza geleni söylemeniz için bir yer değildir" dedi.

Ödül töreninde yaşanan olayda, Nihal Yalçın'ın kürsiye çıkmasının ardından teşekkür konuşması yaparken Tamer Karadağlı'da  elinde ödülle Yalçın'ın konuşmasını bitmesini beklemişti. Bu sırada Karadağlı’nın sıkıldığını belli eden mimikleri dikkat çekmişti. Tamer Karadağlı, Yalçın henüz konuşmasına devam ederken ödülü uzatmıştı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Yalçın, önce “Kim verdi ödülü” diye sorarak arkasına bakmış, ardından da “Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz” diye eklemişti. Daha sonra olay sosyal medyada ve hatta siyaset dünyasında bile gündem olmuştu.

Pınar Altuğ Tamer Karadağlı'nın yanında oldu

Yaşanan gerilimle ilgili olarak Karadağlı’nın 19 yıllık eski partneri Pınar Altuğ’dan bir yorum geldi.

Pınar Altuğ, “Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. Tamer’in arkada öylece durması hoş bir görüntü oluşturmadı. O da orada misafir sonuçta” dedi.

İlginizi çekebilir