Afganistan'da Taliban tarafından gözaltına alınan İngiliz eski bir askerin İngiltere yetkilileriyle birlikte Kabil'den ayrıldığı açıklandı.

37 yaşındaki Ben Slater, üst düzey Taliban yetkilileriyle görüşmek üzere ziyaret İngiliz elçileriyle birlikte Doha'ya uçmak üzere yola çıktı. Sun gazetesi, Slater'ın tahliyesinin doğrudan İngiliz savunma bakanı Ben Wallace tarafından denetlendiğini bildirdi.

Bursa'daki çöp ev davasında savcıdan çocuğun teyzesi ve kuzenine hapis istemi! Bursa'daki çöp ev davasında savcıdan çocuğun teyzesi ve kuzenine hapis istemi!

Diplomatlar, Taliban Dışişleri Bakanı Mevlevi Amir Han Muttaki ve Başbakan Yardımcıları Molla Abdul Ghani Baradar Ahund ve Mevlevi Abdul-Salam Hanafi ile görüştü.

Birleşik Krallık hükümet sözcüsü, "Birleşik Krallık'ın Afganistan'a insani krizin üstesinden gelmesinde nasıl yardım edebileceğini, ülkenin terörizm için bir kuluçka merkezi haline gelmesini önlemenin önemini ve ülkeyi terk etmek isteyenler için sürekli güvenli geçiş ihtiyacını tartıştıklarını" söyledi. .

İlginizi çekebilir