6 Şubat Haberleri

6 Şubat haberleri ve güncel 6 Şubat gelişmeleri, 6 Şubat ile ilgili tüm video, 6 Şubat fotoğrafları ve 6 Şubat haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

6 Şubat depremlerinde felaketi en derinden hisseden Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçı sonrası isyan etti.

Gündem

Geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetten etkilenen Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kilis'te vatandaşlar,...

Gündem

Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin can verdiği Ezgi Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanığın yargılanmasına başlandı.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların sorumluları hakkında açılan davalarda ilk karar Şanlıurfa'da verildi.

Gündem

Hakkari'de, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi.

Gündem

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği tarafından yapılan açıklamada 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin etkilediği nüfusa dikkat çekilirken yardımların devam etmesi...

Genel

Gölcük Belediyesi, depremin 1. yılında Hatay’da depremin ilk gününden itibaren hizmet verdikleri depremzedelerle kol kola anma törenine katıldı.

Genel

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, hayatını kaybedenler için camilerde dua edildi.

Gündem

Hatay ve Osmaniye'de vatandaşlar, 6 Şubat 2023'teki depremlerin yıl dönümünde geceyi sokaklarda geçiriyor.

Gündem

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetin etkilediği Gaziantep'te depremzedeler, geceyi evlerinin yıkıldığı bölgede geçiriyor.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanları ve 6 Şubat depremlerinin 261. saatinde enkazdan kurtarılan 2 afetzedeyle bir araya geldi.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı şehirde saat kulesinin etrafındaki 4 saat 6 Şubat'tan beri 04.17'de duruyor.

Reklam Bloğu
//