Adalet bakanlığı Haberleri

adalet bakanlığı haberleri ve güncel adalet bakanlığı gelişmeleri, adalet bakanlığı ile ilgili tüm video, adalet bakanlığı fotoğrafları ve adalet bakanlığı haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Banka promosyonu sözleşmesinin günümüz şartların uyarlanmasını isteyen Adalet Bakanlığı personelleri sendikalara ve yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında düzenleme bekleyen Adalet Bakanlığı personelleri şimdi de banka promosyonu sözleşmesiyle mağdur edildi.

İş-İlanı

Adalet Bakanlığı dev ilanı yayınladı. Bakanlık bünyesine 1000 Hakim ve savcı yardımcısı alınacağı duyuruldu .Başvuru şartları neler?

Genel

Hakimler ve Savcılar Kurulu atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Adalet Bakanlığı, Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ elebaşının ABD'den iadesi talep edilmedi" iddiasına yanıt verdi.

Genel

Adalet Bakanlığı, hükümlülerin barındırıldığı bölümde hiçbir inceleme ve denetim yapmadığını bildirdi.

İş-İlanı

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre 10 bin 719 sözleşmeli personel alınacak. İşte başvuru şartları...

İşçi Haberleri

Uzun zamandır maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında düzenleme bekleyen Adalet Bakanlığı personelleri özlük haklarında düzenleme istiyor.

İşçi Haberleri

Adalet Bakanlığı personelleri, Maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında rahatsızlık duyuyor. Ayrıyeten memurlar kaybettiği alım gücünü geri istiyor.

İşçi Haberleri

Maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında düzenleme bekleyen Adalet Bakanlığı personelleri geçinemediklerini söyleyerek yetkililere sesleniyor.

İşçi Haberleri

Uzun zamandır maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında düzenleme bekleyen Adalet Bakanlığı personelleri yetkililere sesleniyor.

Genel

Uzun zamandır maaş, mesai ücreti ve görevde yükselme konularında görmezden gelinen Adalet Bakanlığı personelleri yetkililere sesleniyor.

Reklam Bloğu
//