Afganistan Haberleri

Afganistan haberleri ve güncel Afganistan gelişmeleri, Afganistan ile ilgili tüm video, Afganistan fotoğrafları ve Afganistan haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Afganistan’da meydana gelen sel felaketi sonrası Dünya Gıda Programı (WFP), insani yardım kamyonlarının bölgeye girmekte zorlandığını açıkladı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP)'na göre, Afganistan'ın Bağlan vilayetinde meydana gelen seller sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 300'ü geçti.

Dünya

Afganistan geçici hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, komşu 3 ülkenin terör örgütü DEAŞ'a imkan sağladığını ve kapasitesini artırdığını savundu.

Dünya

Afganistan'ın Gazne vilayetinde mayın patlaması sonucunda 9 çocuk yaşamını yitirdi.

Dünya

14 milyona yakın kadın ve kız çocuğunun yaşadığı Afganistan'da Taliban liderinin açıklaması, hak örgütlerinden eleştiri topladı.

Dünya

Afganistan'ın güneyindeki Kandahar vilayetinde sabah meydana gelen intihar saldırısında yaşamını yitirenlerin sayısı 21'i geçti.

Yaşam

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı (SDSN), küresel anket verilerinden yararlanarak belirlediği, "2024 Dünyanın En Mutlu Ülkeleri" raporunu yayınladı.

Dünya

Pakistan ordusu Afganistan'ın Pakistan sınırındaki Host ve Paktika vilayetlerinde Pakistan Talibanı'na ait olduğu iddia edilen sığınakları vurdu.

Dünya

Afganistan'da olumsuz hava koşulları sebebiyle son 25 günde en az 60 kişi yaşamını yitirdi.

Edirne

Edirne'de ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 19 düzensiz göçmen yakalandı.

Dünya

Afganistan'da toprak kayması ve çığ düşmesi meydana geldi. Feci olayda en az 27 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Dünya

İran ve Taliban yönetimi Afganistan arasında sınır tartışması sürüyor. İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Kiyomers Haydari, Afganistan sınırında yaşanan sorunlar...

Reklam Bloğu
//