Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı haberleri ve güncel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gelişmeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ilgili tüm video, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı fotoğrafları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteği kapsamında sunulan faizsiz krediye 7 bin 888 çift başvurdu.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçlarında bekleyiş sona erdi merakla beklenen sonuçlar açıklandı.

Memur Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "yurttaki çocuklara istismar" davasına ilişkin, "Tutuklu olarak yargılanan sanığın en ağır cezayı alması için Bakanlık...

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Libya Sosyal İşler Bakanlığı arasında mutabakat zaptı imzalandı.

İş-İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 41 şehre KPSS'siz personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu haftaki bölümünün, çocukların psikolojik gelişimlerini olumsuz etkileyebileceği gerekçesiyle "Yargı" dizisi hakkında RTÜK'e şikayette bulundu.

İş-İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı iş ilanı duyurusuna göre çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu!

İş-İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İş-İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kamu kurum ve kuruluşlarına 491 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.

İş-İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, 764 Personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru şartları neler?

İşçi Haberleri

Binlerce erkek, boşandığı eşine süresiz nafakayı ödemekte zorunda kalırken, vatandaşlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenleme istiyor.

Reklam Bloğu
//