Alan değişikliği Haberleri

alan değişikliği haberleri ve güncel alan değişikliği gelişmeleri, alan değişikliği ile ilgili tüm video, alan değişikliği fotoğrafları ve alan değişikliği haberleri İşçi Haber sitemizde


EĞİTİM

Öğretmenlerin alan değişikliği için başvuru takvimi belli oldu. Ancak uzun zamandır beklenen takvim öğretmenlerin alan değişikliği talebine yardımcı olamadı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) açıkladığı alan değişikliği takvimi sonrasında öğretmenler, büyük bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kaldı. Durumun, adaletsizliğe yol...

Memur Haberleri

Uzun süredir alan değişikliği takviminin açıklanmasını bekleyen öğretmenler, MEB tarafından açıklanan alan değişikliği takvimine ilişkin detaylarla büyük bir mağduriyetle karşı...

EĞİTİM

Öğretmenlerin alan değişikliği için başvuru takvimi belli oldu. Ancak uzun zamandır beklenen takvim büyük bir mağduriyeti de beraberinde getirdi.

EĞİTİM

Öğretmenlerin alan değişikliği için başvuru takvimi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği başvuru tarihlerini duyurdu.

EĞİTİM

Binlerce öğretmen Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Takvimi'nin yayınlanmasını beklerken müjdeli haber Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz'dan geldi.

EĞİTİM

Binlerce öğretmen Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Takvimi'nin yayınlanmasını beklerken Bakan Yusuf Tekin'in açıklamaları gündem oldu.

EĞİTİM

Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Takvimi'nin henüz yayınlanmamış olması öğretmenlerin tepkilerine yol açtı. 2023 alan değişikliği yapılacak mı?

EĞİTİM

Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Takvimi'nin henüz yayınlanmamış olması öğretmenlerin tepkilerine yol açtı. 2023 alan değişikliği yapılacak mı?

EĞİTİM

Öğretmenler uzun zamandır alan değişikliği yapabilmek için "Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Takvimi"nin açıklanmasını bekliyor. Peki bir gelişme var mı?

EĞİTİM

Alan değişikliği başvurusu yapacak öğretmenler, Diplomaya Dayalı Alan Değişikliği Takvimi hakkında açıklama bekliyor.

İşçi Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığının alan değişikliği takvimini yayınlamaması, öğretmenlerde soru işareti yarattı. Alan değişikliği takvimi ne zaman yayınlanacak?

Reklam Bloğu
//