Alperen Şengün Haberleri

Alperen Şengün haberleri ve güncel Alperen Şengün gelişmeleri, Alperen Şengün ile ilgili tüm video, Alperen Şengün fotoğrafları ve Alperen Şengün haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Alperen Şengün'ün de aday gösterildiği en çok gelişme gösteren oyuncu ödülünü Tyrese Maxey kazandı.

Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, yılın en çok gelişme gösteren oyuncusu ödülüne aday gösterildi.

Spor

NBA'de ülkemizi temsil eden Alperen Şengün'e takımı Houston Rockets, 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek. Milli yıldızın alacağı ücret belli...

Spor

NBA takımlarından Houston forması giyen ve geçtiğimiz günlerde dizinden sakatlanan Alperen Şengün, sakatlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

NBA'da Houston Rockets formasıyla Alperen Şengün, Sacramento Kings ile oynanan maçta sağ dizinden ve ayak bileğinden sakatlanan Alperen'in raporuna ulaşıldı.

Spor

NBA'e geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam edilirken Portland Trail Blazers ile Rockets karşılaştı. Alperen Şengün, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets, sahasında Los Angeles Clippers'a 122-116 yenildi.

Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) oynanan maçta Oklahoma City Thunder, sahasında Houston Rockets'ı 112-95 yendi.

Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncu Alperen Şengün'ün "double-double" yaptığı maçta Houston Rockets, Phoenix Suns'ı 114-110 yendi.

Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncu Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets, sahasında New York Knicks'i 105-103 yendi.

Spor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets, milli oyuncu Alperen Şengün'ün üstün performansına rağmen konuk olduğu San Antonio Spurs'e uzatma sonunda...

Spor

- "Savaşçı bir ruhu var, bu biraz yaşadığı ve büyüdüğü çevreden geliyor. Gözü kara, korkmaz, yürekli bir çocuk" - "NBA'deki...

Reklam Bloğu
//