ARZU ÇERKEZOĞLU Haberleri

ARZU ÇERKEZOĞLU haberleri ve güncel ARZU ÇERKEZOĞLU gelişmeleri, ARZU ÇERKEZOĞLU ile ilgili tüm video, ARZU ÇERKEZOĞLU fotoğrafları ve ARZU ÇERKEZOĞLU haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindekiler Beşiktaş Meydanı'nda 1 Mayıs için Taksim çağrısı yaptı. Çerkezoğlu ve sendika üyeleri vatandaşlara...

İşçi Haberleri

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlayabilmek için görüşmelere devam ettiklerini söyleyerek "Milyonlarca yürek Taksim 1 Mayıs...

İşçi Haberleri

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs'ta Taksim'de olacaklarını açıklayarak "Geçtiğimiz yıl Anayasa Mahkemesi tarihsel bir karar verdi. Anayasa Mahkemesi...

Gündem

DİSK heyeti, Erzincan'daki maden faciasının yaşandığı bölgeye gitti. DİSK Başkanı Çerkezoğlu açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, genel kurulda bir kez daha başkanlığa getirildi.

SENDİKA

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, bu akşam kamu işçileriyle sohbet odasında bir araya gelecek.

Ekonomi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 2024 yılı için asgari ücret talepleriyle ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Belediye şirket işçileri, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’na çağrıda bulundu.

İşçi Haberleri

DİSK’in İzmir'de kıdem tazminatı ve vergide adalet konusunda düzenlediği basın açıklamasında konuşan Genel Başkan Çerkezoğlu milletvekillerine çağrı yaptı.

İşçi Haberleri

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), 5 Ekim 2023 tarihinde İzmir'de basın açıklaması düzenleyecek.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile bir araya geldi.

SENDİKA

DİSK nedir? DİSK başkanı kimdir? Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendikalar hangileridir?

Reklam Bloğu
//