Avusturya Haberleri

avusturya haberleri ve güncel avusturya gelişmeleri, avusturya ile ilgili tüm video, avusturya fotoğrafları ve avusturya haberleri İşçi Haber sitemizde


Politika

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, 13-14 Mayıs'ta Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında yarın Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya gelecek.

Dünya

Avusturya'da yaşanan olayda, bir kişiye nazi propagandası yaptığı gerekçesiyle dava açılmıştı. Karar belli oldu, o kişi 9 yıl hapis cezasına...

Spor

Avusturya ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 6-1 kaybeden A Milli Futbol Takımı, tarihinin en ağır yenilgilerinden birini yaşadı.

Spor

A Milli Takım, özel maçta Avusturya'dan ağır bir mağlubiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, rakibine 6-1 mağlup olurken tarihinde bir ilki yaşadı.

Spor

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden A Milli Takımımız, hazırlık maçında Avusturya'ya deplasmanda 6-1 mağlup oldu.

Dünya

Avusturya’da bir caddenin ramazan ayı için süslenmesi önerisine Avusturya Kadın, Aile, Basın ve Uyum Bakanı karşı çıkarken, birçok partiden de...

Dünya

Avusturya'nın başkenti Viyana'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı yapılan gösterilerde binlerce kişi sokaklara döküldü. "Refah’tan elini çek" sloganı atıldı. 

Dünya

Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliğinde, 28 Ocak 1924'te Türkiye ve Avusturya arasında imzalanan Dostluk Anlaşması'nın 100'üncü yılı kutlandı.

İş-İlanı

Avusturya'dan yurt dışında çalışmak isteyen kişilere müjde! Ülkede çalışmak üzere 2300 Euro maaşla işçi alımı yapılacak.

Genel
Spor

Sarı-kırmızılı takım Avusturya'da geçirdikleri kampta hazırlıklarını sürdürüyor.

Kültür-sanat
Reklam Bloğu
//