Bağ-Kur tescil Haberleri

Bağ-Kur tescil haberleri ve güncel Bağ-Kur tescil gelişmeleri, Bağ-Kur tescil ile ilgili tüm video, Bağ-Kur tescil fotoğrafları ve Bağ-Kur tescil haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Yasal düzenleme bekleyen Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan gelecek olan açıklamayı bekliyor.

Ekonomi

Bağ-Kur mağdurları, 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinin ardından gözlerini meclise çevirdi. Peki, Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağduriyeti bitecek mi? İşte...

Ekonomi

Uzun zamandır çözüme kavuşturulamayan Bağ-Kur tescilinde mağdur Ahmet Kılıç, yaşadıkları haksızlığı İşçi Haber'e anlattı.

Ekonomi

Geçmişteki çalışmalarının kayıt altına alınmaması sebebiyle emekli olamayan Bağ-Kur mağdurları, Meclis gündemini büyük bir dikkatle takip ediyor.

Ekonomi

Emeklilik hayalleri yarım kalan Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları, kendilerine Torba Yasa'da yer verilmesini bekliyor.

Ekonomi

EYT kapsamına dahil edilmeyen Bağ-Kur tescil, ihya ve prim mağdurları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çözüm beliyor.

Ekonomi

Bağ-Kur tescil ve ihya mağdurları son gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Bağ-kur prim gün sayısı 7200'e düşecek mi, son durum...

İşçi Haberleri

EYT yasasından faydalanamayan Bağ-Kur tescil ve ihya mağdurları emekli olmak için mücadele ediyor.

İşçi Haberleri

EYT yasasından faydalanamayan Bağ-Kur tescil ve ihya mağdurlarının torba yasa beklentisi yüksek.

İşçi Haberleri

EYT kapsamına alınmayan Bağ-Kur tescil ve ihya mağdurları 2.Torba Yasa'dan yararlanabilecek mi? İşte son gelişmeler...

Reklam Bloğu
//