Bağcılar Haberleri

bağcılar haberleri ve güncel bağcılar gelişmeleri, bağcılar ile ilgili tüm video, bağcılar fotoğrafları ve bağcılar haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda yaşanan teknik araza nedeniyle seferler gerçekleştirilemedi ve duraklarda yoğunluklar yaşandı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından konuya ilişkin...

Gündem

İstanbul Bağcılar'daki özel bir hastanede, iddiaya göre, doktor narkoz altındaki hastasına cinsel saldırıda bulundu. Hemşire olayı polise bildirdi ve doktor...

Gündem

Bağcılar'da bir sucu dükkanında çocukları istismar eden ve görüntülerini biriktiren Metin Şenay 7 Mayıs'ta yargılanacak. Şenay'ın dükkanda ses yalıtımlı özel...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı açılış töreninde konuştu.

Gündem

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda yapılacak hat revizyon çalışmaları nedeniyle sefer saatlerinde düzenlemeye gidildi.

Gündem

İstanbul Bağcılar'da haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışmada 24 kişi yakalandı.

İstanbul

Bağcılar'da, 74 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilerek gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gündem

İstanbul'un Bağcılar semtinde henüz nedeni bilinmeyen bir yangın çıktı. Kısa sürede 4 katlı binanın çatısını saran yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gündem

Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki trafik kazası dolayısıyla seferler Kabataş ile Soğanlı istasyonları arasında yapılabiliyor.

Gündem

İstanbul-Bağcılar'da matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Kontrole alınan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.

Spor

Fenerbahçe tribün grubu olan Genç Fenerlilerin lideri Cem Gölbaşı, İstanbul Bağcılar'da bir sitenin girişinde silahlı saldırıya uğradı.

Gündem

İstanbul'da düzensiz göçmenlere yönelik yapılan çalışmalarda yakalanan 96 kişi, İl Göç İdaresine teslim edildi.

Reklam Bloğu
//