Bankacılık Haberleri

bankacılık haberleri ve güncel bankacılık gelişmeleri, bankacılık ile ilgili tüm video, bankacılık fotoğrafları ve bankacılık haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Küresel piyasalar, merkez bankaları haftasını rekorlarla tamamlarken, gelecek hafta ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi radarda olacak.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugüne yüzde 0,24 yükselişle 9.162,41 puandan başladı.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,9 yükselişle 9.035,94 puandan başladı.

Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın enflasyona karşın yıl sonuna kadar 3 faiz indirimi yapabileceği tahminini korumasıyla pozitif bir seyir izliyor.

Ekonomi

Küresel piyasalarda gözler bugün Fed'in para politikası kararları ve Jerome Powell'ın açıklamalarındayken, risk iştahı sınırlı da olsa pozitif seyrediyor.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın ikinci gününe yüzde 0,18 düşüşle, 8.702,35 puandan başladı.

Ekonomi

Küresel piyasalar, bu hafta da karışık bir seyir izlerken, gözler gelecek hafta ABD Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

Ekonomi

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 103 milyar 624 milyon lira artarak 11 trilyon 941 milyar 109 milyon liraya yükseldi.

Ekonomi

Sektörün ekim sonu itibarıyla dönem net karı 486 milyar 30 milyon lira, sermaye yeterliliği standart oranı yüzde 18,44 seviyesinde gerçekleşti.

Ekonomi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK), Fair Finansman AŞ'nin faaliyet iznine ilişkin kurul kararını Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Sektörün mevduatı 13 trilyon 448,3 milyar lira, kredi hacmi ise 10 trilyon 32,9 milyar lira oldu

Ekonomi

ABD Merkez Bankası (Fed), ülkedeki bankacılık koşulları ile Fed'in denetim ve düzenleme faaliyetlerine yönelik "Denetim ve Düzenleme Raporu"nun Mayıs 2023...

Reklam Bloğu
//