Beştepe Haberleri

beştepe haberleri ve güncel beştepe gelişmeleri, beştepe ile ilgili tüm video, beştepe fotoğrafları ve beştepe haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı basına kapalı bir şekilde başladı. Toplantıda ele alınacak konuların başında ekonomi, enflasyon ve Gazze geliyor.

Gündem

2024'ün ilk kabine toplantısının bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplanması bekleniyor.

Ekonomi

2024'ün ilk kabine toplantısının bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplanması bekleniyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısı bugün Beştepe'de yapılacak.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık mağdurları bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Beştepe'de düzenlenecek basın toplantısından müjdeli haber bekliyor.

Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın bugünkü gündeminde Rusya-Ukrayna savaşındaki son durum ele alınacak. Bugün saat 15.00'te Beştepe'de toplanıyor.

Genel
Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla Beştepe'de çocukları ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan koltuğunu, Kuvayı...

Reklam Bloğu
//