Bıçak Haberleri

bıçak haberleri ve güncel bıçak gelişmeleri, bıçak ile ilgili tüm video, bıçak fotoğrafları ve bıçak haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir markete girerek elindeki bıçakla gasp girişiminde bulunan şüpheli, başka bir müşteri tarafından etkisiz hale getirildi.

Gündem

Emniyet Genel Müdürlüğü, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen bir kişinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 akraba grup arasındaki kavgada beyzbol sopası, bıçak, demir inşaat terazisi, mermer ve sopaların kullanıldı.

Dünya

Norveç'te bıçaklı saldırı meydana geldi. Gelen ilk bilgilere göre saldırı nedeniyle 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Gündem

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, otomobildeki iki kişi ile yoldan geçen yaya 2 kişi arasında ‘laf atma’ nedeniyle kavga çıktı. Kameraya yansıyan...

Gündem

A.S. isimli bir şahıs boynuna dayadığı bıçakla intihara teşebbüs etti. Olaya çevredekiler müdahele etti.

Yaşam

Çıkan tartışmada kalbinden bıçakla yaralanan Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu, tedavi gördüğü Ilgın Dr. Vefa Tanır Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. 

Reklam Bloğu
//